navit-project.org

forum for navit navigation tool
It is currently 22 Sep 2018, 15:53
View unanswered posts | View active topics


All times are UTC


Forum rules


Feel free to ask anything here related to the installation and configuration of Navit.

Some notes before your first post:

Please provide as much informations as possible:



Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: 2 problems
PostPosted: 07 Jul 2018, 12:18 
Offline

Joined: 07 Jul 2018, 11:57
Posts: 1
Hi,

I have after a few days of frustration got Navit - Windows CE flavor - to work on my car's multimedia system. At the moment I had to stop to get around 2 problems first.

1 I need to change the map to my country as the include one is in the wrong hemisphere for me. Navit's link to its maps is dead and I can't also find an exe of maptool. I have a oms map for my country but can't convert it.

2 How do I force Navit to use English as it local? When I go to the menu screen it is a mixture of English and Chinese. It is a Chinese model and it seems that there is 1 or 2 settings it won't change to when I do the gen settings on the system. I'm using the 'internal' setting in Navit.

Kind regards.
Pieter


 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Silver Orange 2.0.6 for IPB Designed by Skins and Hosting
Converted for phpBB3, based on Royal Blue template by BigB © 2007 2008 AEON KINGS