navit-project.org

forum for navit navigation tool
It is currently 21 Jul 2017, 18:43
View unanswered posts | View active topics


All times are UTC


Forum rules


Feel free to ask anything here related to the installation and configuration of Navit.

Some notes before your first post:

Please provide as much informations as possible:



Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Routing problem Dresden - Prague
PostPosted: 02 Nov 2014, 13:50 
Offline

Joined: 09 Jul 2013, 17:41
Posts: 82
Hi!

tauso wrote:
Just tried it with the curent svn version (5914) and the demo vehicle on windows and the result is:

vehicleprofile: car: no route found
vehicleprofile: car-pedantic: crashes with: GSlice: failed to allocate 4096 bytes


I just tested with "car" profile on linux, current svn (5917) - no problem routing from 51°2'20" N 13°43'11" E to 50°7'30 N 14°30'52" E, map 140930 from our map server.

Your result with pedantic profile means you have run out of memory. This mode is really resource hungry as it attempts to consider each and every routable road in the range.

Can you please verify that you actually use the "car" profile for the test and your map is current? If you have changed your navit.xml especially vehicleprofile sections, please try with default one.

tryagain.


 Profile  
 
 Post subject: Re: Routing problem Dresden - Prague
PostPosted: 03 Nov 2014, 11:18 
Offline

Joined: 16 Jun 2013, 11:11
Posts: 16
Location: Dresden, Germany
Hello and thanks for the reply
tryagain wrote:
Can you please verify that you actually use the "car" profile for the test and your map is current? If you have changed your navit.xml especially vehicleprofile sections, please try with default one.


Just tried it again with new map (30-9-2014) and latest svn-build (5917) and standard navit.xml (only enabled mapset and demo vehicle) for Windows - no luck:
Code:
navit:route_path_update_flags:rebuild graph 00000000 00000000
navit:route_path_new:no route found, pos blocked

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Navit on: Sony Z1 compact (Android 5.1.1)


 Profile  
 
 Post subject: Re: Routing problem Dresden - Prague
PostPosted: 03 Nov 2014, 12:53 
Offline

Joined: 16 Jun 2013, 11:11
Posts: 16
Location: Dresden, Germany
Problem is solved, thanks to to tip from tryagain.
Changed the default route depth of the "car" vehicleprofile from

Quote:
4:25%,8:40000,18:10000


to

Quote:
6:25%,8:40000,18:10000


and the routing is working again.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Navit on: Sony Z1 compact (Android 5.1.1)


 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Silver Orange 2.0.6 for IPB Designed by Skins and Hosting
Converted for phpBB3, based on Royal Blue template by BigB © 2007 2008 AEON KINGS