navit-project.org
http://forum/

Navit xdotool
http://forum/viewtopic.php?f=15&t=518
Page 1 of 1

Author:  Nokia001 [ 08 Aug 2014, 09:52 ]
Post subject:  Navit xdotool

Hi,

is there a way to set NavIT "on top" with xdotool?

Command:
xdotool windowactivate --sync [WINID] not working
but
xdotool windowkill [WINID] worked

thx

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/